Brudesko!…These shoes are.

Til din store dag er det vigtigt med lækker brudesko.

De skal både være noget du kan hold til at gå i og føler dig skønne i. Der findes mange muligheder, så lad os kigge på nogle af dem jeg vil anbefale og dem der klassike. 

Brudesko

Manolo Blahnik

Det bliver ikke mere klassiske brudesko, hvis man har set lidt serie og tv. De ligger dog os i den dyr ende til en pris på mellem 6-7000 kr alt efter hvilken webside du finder dem på.

Miu miu brudesko

Miu Miu

Det skønt under mærke til Prada, en lillesøster kan kald de, da de tit er mere piget i deres stil. Deres priser ligger også mellem 3-5000 kr. Du får virkelige en skøn sko fra dette mærke.

ALDO BRUDESKO

Aldo

Her få du en sko der passer til det meste, de har et stort udvalg og fælger tiden trends. Deres priser ligger mellem 500 - 1000 kr for et par skønne sko.

Dr. Martins Brudesko

Dr. Martins

Det kunne være super fedt valgt til en flad brudesko hvis du ønsker dette, deres priser ligger på ca 600 kr for et par. De har mange flere stylst, så kan få med blonde, med blomster mønster eller med glitter.

gratis bryllupsplanlægger
Brudesko

HUSK

  • Køb dem i godt tid, så du kan få gået dem til.
  • Køb gelesål til at ligge i dem, hvis de bliver for hård at i. De har et stor udvalg i Normal butikker.
  • Køb plaster til fødderne, ikke almindelig finger plaster.
  • køb dem i en højt du er sikker du kan gå i, ellers kommer du til at fuld ud og gå som en and. Der er ikke nogle der ønsker, så tage ikke de højste fordi de set skønne og du får lange ben. For hvis du ikke kan, så bliver der ikke meget fest.
  • Være sikker på at farve er rigitgt, så et stykke stof med fra din brude kjole, så du kan se om det passer med hinanden, uanset om de skal mache præsis i farven eller du vælger en pang farve. Der undertoner der skal passe sammen.

Har du nogle spørgsmål?

Skriv den her under.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

Få gratis bryllups planlægning på 106 sider!

Få gratis bryllups planlægning på 106 sider!