,k ;hv] معلومات عن ميسي بطاقات كاش يو فيزا افتراضية كاش يو طاوله31 معني ديلر شعار البايرن العب اون لاين روليت

Service

Her uder finder du det udvalg af de service jeg tilbyder

Kristineh.dk service

Brude Coach

Brude coach- her får du fulde service. Jeg ønsker at hjæper dig med i dit bryllupseventyr. Det kan være alt fra fuld bryllupsplanlægning med finde brudkjole, gæstelist, kontakt til levendør, makeup, welness forløb & transport eller et møde til at få nogle kontruktive råd og vejledning.

Få hjælp til brude makuppen og brude håret. Ønsker du at booke mig til at komme og gøre, få en prøve styling inden det eller at lære at gøre det selv. Vi finder ud af hvad der passer dig og dit program bedste. 

Service kristineh.dk
Service kristineh.dk

Styling af dig og dit brude team. Hvilken figur passer dig bedste? Hvilken stil er mest dig? Hvad skal du have af slør og  accessories, sammen finder vi det der passer dig og din stil bedste. 

Lad mig hjælp dig med at planlægge dit bryllup. Du kan vælg at lad mig håndtere alle aspekter af din fest fra begyndelsen til slutningen eller få hjælp på selve brullypsdag med bryllupskoordinering, som er ideel til par, der ønsker at gøre planlægning selv, men have ro og fred til at nyde den store dag.

Service Kristineh.dk
Service Kristineh.dk

Få mere wellness op til din stor dag. Det kan være alt fra et fuld forløb med træning og kostforløb eller det kan også være nogle små ændringer i dig daglig dag, der kan give dig mere wellness.  

Kontakt mig

Konsultation er gratis!

Først møde er gratis, der sættes ca. 1.5 time af til at gennem gå de ønsker og tanker du har om dit bryllups forløb. Så vi sammen kan sætte rammer for dit drømme bryllup.  Kontak mig  venligst, så vi kan sætte gang i dit bryllups forløb. 

Få gratis bryllups planlægning på 106 sider!