Sådan vælger du din bryllupskage.

Start tidligt.

Dit valgt af sted, har stor indflydelse på det æstetik og designet af din kage, lækker smørcremes glasur hold til en uden dørens sommerbryllup, som en robust fondant. Når du har booket stedet for bryllup, kan du begynde at se efter en bager.

Find din bager

Mund til mund er den bedste måde at find en god og prøvet bager på, du kan også tage på bryllupsmesse, her kan i se nogle af de bager der er på market og de valg de tilbyder ud at skulle beslutte noget.

Gå på de sociale media.

Mange bager/Konditor ligger billeder af deres arbejder, så du som brud kan få en klar ide om hvad deres speciale er og deres stil. Bliv dog ikke lokket af billeder alene, kig på deres kunde anmeldelser og andre online reviews. Før du booker et møde.

Finindstille din stil.

Nogle bager/konditor er super specialiseret og andre har et stort udvalg. Nogle laver kun fondant kage, vil ikke rør smørcremes eller rustik kage og andre laver kun naked cake – som billede foroven. 

Mens du udforsker muligheder og for samlet billeder og idéer, noter hvad der er mest dig. Lunefuld? Geometrisk? Romantisk? Rustik? Glamourøs? Kan du se et mønster der kommer frem?

gratis bryllupsplanlægger

Bestil et møde.

Når du har funder 2-3 bager eller bare en, så begynder din kage rejse! Før du tænker på passions creme vs. chokolade mousse, skal din bager have alle detalje, så som datoen, sted og antal personer.

Pris

Find ud af hvor i dit budget kage omkostninger passer ind, en god bager/konditor kommer med forslag og idéer, så du får hvad du ønsker dig og over holder dit budget.

Smag

Nogle bager tager ekstra for so-called premium smag og fillings, andre gør det ikke, så sørg for at kende omkostning ved din smagning, så du ikke bliver overraskelse. Jeg opfordrer jer til at skubbe smagsløgene. Hvorfor gå med vanilje, chokolade eller rød fløjl, når der er praline og hasselnødskage accenteret med chokolademousse og en dråbe karamel at overveje? Din kage skal være både smuk og lækker: Vælg ikke smag, du tror, at alle vil lide, vælg smagene du kan lide. Husk, det er dit bryllup, og det er din kage.

Her har du nogle gode bager

Skulle du have lyst til at læste mere om bryllup, så tage et kig på denne guide om at find en store drøm af en brudekjole til mindre penge.

Bryllupskage guide
Guide til bryllupskagen

Har du nogel god ider?

Glæder mig til at hør dem.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

Få gratis bryllups planlægning på 106 sider!

Få gratis bryllups planlægning på 106 sider!