Min sommer 5 must-have.

Hej,

Sommer endlig, håber du får nydt sommernem både her hjemme i Danmark og på ferie i udlandet. 

Jeg har lavet en lille list over de sommer ting, jeg ikke kunne undværre i løber af min sommer og ferie. 

Håber vi får et bare lækker sommer dag endnu her hjemme, så du kan gøre bruge af mine tip.

 

sol creme

Piz Buin Instant Glow Sun Lotion SPF15

Det var ikke køb jeg lave lavet, det var kærsten, som først dag på ferien haved utrolig meget glimmer på kroppe, jeg have kun lidt highligher på kinderne, det komme utrolig nok ikke fra mig. Så fandt vi ud af den sol creme han have køb, have glimmer i, han gik rundt og lignet en skøn bronze figur på vores ferie. 😉

Læbe promade

Lip Sunstick SPF25

Min Læber denne sommer har være noget så følsomme for over for solen og varmen, så har passe ekstra godt på dem, med solfaktor. Det har gjordet en kæmpe forskelle for mig.

Kæmpe Flamingo Badedyr

Ved godt den ikke har så meget med makup og beauty produkter at gøre, men det er ikke sommer unden et kæmpe badedyr og denne skønne flamingo bilv det til i år.

tarte makeup palette

Tarte Clay Play vol.II

Dette er den skønnest make palette jeg har haft længe, med naturlige farver og lækker sammen sæting af de blush og highlighter til. Meget pigment fuld, så den rækker længe og kan bruge på mange måder og looks.

Nivea Sun Anti Age

Nivea Sun Anti Age Face Sun Cream SPF40

Det er så vigtigt at passe på vores hud og især det fine hud vi har i ansiget. Jeg har begynene pigment fjel i panden, så skal passe ekstra godt på, så det ikke breder sig. Denne ansigts solcreme, er let at på føre og føles let at have på.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

Få gratis bryllups planlægning på 106 sider!