Fri til dine Brudepiger

Ja! Det lyder helt skørt at skulle frie til dine brudepiger. 

Det er selvfølelige en amerikansk ide og jeg syntes den er noget så hyggeligt. 

Idén går ud på at du lave en lille gave eller kort til den du ønsker skal være din brude piger og på den måde spøger du om de vil med til din stor dag, som din særlige gæst.

Se disse skønne eksempler

Brudepiger gaveæske

The Dessy Group

Her får du en masse sjove ting med som en guld flaske åbner, et rejse lys, pop confetti og meget andet. Du kan vælge mellem 2 farver.

Brudepiger gaver

Lucky Maiden

Denne skønne hjemmeside har mange forskellig brudpige æsker at vælg i mellem. Du kan få blomster team eller æske med T-shirt med Bridsmaid logo på og smykke.

gratis bryllupsplanlægger
Brudepige gaver

Etsy

Denne hjemmesider er ikke til at komme uden om, når det kommer til dette emne. De har mange muligheder, det kærver dog lidt at find det du ønsker i forhold til da andre 2 hjemmesider. Men der meget lækker og mulighed for at lave det lige som du ønsker.

Bridesmaid gave brudepiger

Box Fox

Lækker side, hvor du har muligehed at samsætte gaven selv, ud at skulle købe ting flere steder fra eller du kan også vælge at tage en af deres pre-made æsker. Den er nem at naviger rundt på og få lavet særlig gaver til din brudepiger.

Håber du er lige så vild med iden, som jeg er. Syntest det er en dejligt måde at vis hvor megt man påskønner de mennesker omkring din stor dag. Skulle du have brug for noget hjælp til dit bryllup, kan du kontakt mig her

Har du nogel god ider?

Glæder mig til at hør dem.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

Få gratis bryllups planlægning på 106 sider!

Få gratis bryllups planlægning på 106 sider!