Bedste brudemakeup produkter

Leder du efter makeup produkter til din brudemakeup, så kig med her!

Her finder du de bedste brudemakeup produkter jeg har brugt som makeup artist gemmen mange år. 

Disse makeup produkter har bestået test, det glæder om at de skal være nemme at bruge og i god kvalitet. 

Vær opmærksom på, at mange af disse links er affiliate links – hvilket betyder, at de ikke koster dig noget ekstra, men jeg modtager provision, hvis du bruger dem. Tak for at du hjælpe min familie og jeg.

Base

Disse produkter er til almindelige daglige ansigspleje.

Hvis du leder efter et middel der kan rede næste at, så det denne du skal køb. Den giver den skønnest hud og super fugt. Køb og læs mere her.

Denne ansigts creme er super skøn, især hvis du har nordisk hud som jeg. Den giver en mere ens art farve, fjerne røme og pigment forandringer i huden. Kig her

Øjencreme her vil gør underværker for de fine små linje og hævet morgen øjen, man kan have. Den kræver meget lidt på, så du en creme længe. Se mere her!

Din ansigt vil føles så ren efter du har brugt denne rens. Da min hud ikke tager god i mod alt for grønne produkter, bruge jeg denne. Den er lave meget ren og af kosmetrologer. Mere info her.

Primer

Absolute en af de bedste primer. Du får en skøn hud farve, og kan brug bare denne for sig selv. Da den giver så fine hud. Da den har en fersken tone. Se den her.

Denne primer er mere let og har cremet textur til sig. Så hvis du ikke bryder dig om “fed” textur som den fra Smashbox har. Så skal du gå med denne. Den få med forskellig under toner. Kig her!

Lækker primer til en super pris. Denne er god til dig med tør ud og vil giv mere fugt under din foundation. Har en silicon textur til sig, som måske ikke er for alle. Men bedste vær at prøv og prisen er ikke til at slå. Prof. produkt til en lille pris. Købes her.

Foundation

Denne foundation har en god textur. Nem at påføre. Den findes desværre ikke o det stor farve ud valg, så måske køb 2 stk, så du kan bland en farve der passer dig bedst. Men pris er ikke til at slå, se her!

Du får den skønnest hud af denne foundation og den er til at bygge op, så hvis du ønsker mere dækning nogle steder, kan du lægge et lag mere af dem.  Læs mere om den her.

Denne er til lig der ønsker et let lag på huden og en skøn glæd. Dette er min fortrukene om sommer, den giver så fin hud. Den er nem at påføre, gerne med din finger, på denne måde arbejder den sig bedre ind i huden og holder hele dagen. Se den her!

Pudder

Du kan bruge denne pudder både som let løs pudder og til at “bake” din makeup med. Du får meget få pengen med denne puder.

Her får du en meget mat og dækken pudder, som bygges op til at dække ekstra de steder du ønsker det. Bruger du en stor pencel, giver den let dække glød til dit ansigt. Bruger du en svampe eller en mere kompakt pencel for du et meget dækken lag på. Se den er!

Banana powderne her er ikke til hele dit ansigt, men til at bruge under øjen og andre steder du ønsker at lysene og løft dit ansigt. Hvis du bruger et produk med glimmer i kan det komme til at frem nogle ting du ikke ønsker. Så der for at banana powderne super til lys og løft. Kig her!

Her er vi den dyre end af makeup skalaen. Dog vil jeg også sig at den er alle penge være. Den ligger sig som silke på huden. Den er lækker at arbejde med. Både til at “bake” med og til at sætte din makeup let. Læs mere her.

gratis bryllupsplanlægger

Øjenbryn

Med en pensel liner har du muligheden for at lave din bryn mere defineret og forme dem som du ønsker dem. Det kan dog også blive et meget hårdt lokke, så husk at find en farve passer dig og rammer dig rigtigt ind. Kig her!

Her får du et kit med skygger til din bryn, med skygge får du et mere soft look og det er lækket at du få flere farver med. Det kan være at dit bryn er mere tæt med hår i starten, så behøver du ikke bruge en mørk, men skal brug mere dække sidst på brynet. Se den her.

Øjenskygger

Tart makeup laver nogle super fine øjenskygge, skygger har en super lækker textur og er meget pigmenet. De er i lækker natur farver. Se mere her.

Urban Decay laver også nogle god paletter. De har både skygger med shimmer og med matte skygger, så du på den måde kan skabe det rigtigt look. De dem her!

Denne pallette er super god til prisen. Revolution laver mange forskellig paletter. Denne er god fordi den ind holder kom matte farver. Kig her.

Mascara

Vælge en vandfast, uanset hvad du normal bruger. Da da det er en dag der kan lige lidt tåre. Denne fra Tart makeup, giver masser af voloume og holder til en dag med glædes tår. Læs mere her.

En rigtige god mascara til prisen, også i vandfast.Huske at test om du kan tåle den mascara du vælger. Her finder du den.

Bronzer

Med denne bronzer får du tre farver i en. Det kommer til at give dig en lækker glød når du laver din conture af ansiget. Du kan vælge at bruge alle tre farver sammen eller tage dem hver for sig. Se den her!

Med en palettet har du muligheden for at bruge flere farver eller bland den du syntes passer bedste til dig. Læs mere her!

Mac Mineralize skinfinish – Giv me sun. Er dem jeg fast har med mig til bruder makeupper. Den ligger sig super fint og jeg kan bygge den op hvis jeg ønsker dette. Kig her.

Highlighter

Denne Mac highligter, passer til næsten alle. Den giver et lækker varmt glæd og har ikke nogle undertonet du ville skulle tænke på. Her finder den.

Denne highligter fra The Balm, har super shine. Den har en lidt kolder undertone end den fra MAC makeup. Men den er bedstem en af dem du bør prøve hvis du er vild med highligt. Se her!

Blush

Youngblood creme blush, bestem et produkt du bør test. Det er nemt at arbejde med og giver en lækker farve. Det et af de produket jeg bruger mest på brude. Tá et kigge!

Tart Blush er skønne pigment fulde og ligger sig super fint på hund. de holder hele dagen. De findes her.

En palette giver dig mulighed for at bland faverne lidt eller brug 2 forskellig farver for at skabe noget dybte. ELF makeup har lavet denne palette, som fåes til en god pris og er et godt produkt. 

Læber

Nars lipgloss i turkish delight, er en soft pink. Den giver fugt og har en god holdbarhed. 

Ønsker du noget mer dækken, er Mac makeup lipstick et kig hver, der har en lang holdbarhed og finde både i matte og i glossy farver. 

En langtids holdbare læbestift er også et sikkert valg, da den sidder hele dagen, ind til du tager den af med makeup fjerne. Du er sikker på at have den på i ca 12 timer iden den skal friskes op. En af de bedste er Too Faced makeup, da de ikke føles ubehalig og tør at have på.

Lipliner er et produkt du må have til din brudemakeup. Den holder din gloss eller læbestift på plads og giver en god dække, skulle noget af gloss forsvinde. Så give hele din læbe en omgang med lipliner. 

Bedste produkter til din brudemakeup

Dette var listen over de bedste makeup produkter til din brude makeup. Du kan se i dette blog indlæg om hvordan du skal lægge den. Her viser jeg dig dig trin for trin hvor dan du bruge alle disse skønne produkter.

Lad mig hvis hvis jeg har glemt nogle produkter eller du har nogle god forslag til flere!

Skrive dem her under, glæder mig til at høre fra dig.

Bedste makeup produkter brudemakeup
Bedste makeup produkter brudemakeup

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

Få gratis bryllups planlægning på 106 sider!

Få gratis bryllups planlægning på 106 sider!